Unigarant Autoverzekering

Unigarant Autoverzekering

Een echt goede autoverzekering is wel die van Unigarant. Unigarant, de verzekeraar van de ANWB, weet als geen ander wat belangrijk is bij een autoverzekering. Heeft u een keer een schade dan helpt Unigarant u snel weer op weg. Dit alles tegen een zeer scherpe premie. De schadeafhandeling wordt door hun klanten gewaardeerd met een 8,2.

Hieronder kun je de autoverzekering berekenen en direct de verzekering afsluiten.

Unigarant is onderdeel van de ANWB en is gespecialiseerd in verzekeringen voor voertuigen, vakantie en vrije tijd. Ze zijn zelfs marktleider in verzekeringen voor fietsen en bromfietsen.

Unigarant biedt een uitstekende autoverzekering met een schadeafhandeling die snel en betrouwbaar is. Onze klanten geven hen een 8,2 voor schadeafhandeling! Bovendien profiteert u van no-claimkorting tot maar liefst 80% en één jaar Nieuwwaardegarantie bij Volledig Casco.

Assurantiesite.nl is een onafhankelijke vergelijkingssite voor verzekeringen. U kunt hier eenvoudig de Unigarant Autoverzekering vergelijken met andere autoverzekeringen en zo de beste keuze maken. U kunt onbezorgd de weg op en genieten van uw rit.

Voor meer informatie over de Unigarant Autoverzekering kunt u terecht op hun websiteVoor meer informatie over assurantiesite.nl kunt u terecht op hun website 

Schadevrije jaren opgebouwd met een ANWB / Unigarant bromfietsverzekering?

Heb je schadevrije jaren opgebouwd met een Unigarant bromfietsverzekering of ANWB bromfietsverzekering, neem dan snel even contact met ons op. Wij kunnen voor jou die schadevrije jaren gebruiken voor je autoverzekering. Je start dan gelijk met een hoge korting. Hoe je ons kunt bereiken lees je op onze contact pagina. Je kan ook een offerte opvragen via de pagina: schadevrije-jaren-brommer-meenemen-naar-auto