Unigarant scootmobiel verzekering

Unigarant Scootmobiel verzekering

Vul hieronder enkele gegevens in en je ziet al snel jouw premie staan. Je kunt bij de scootmobielverzekering van Unigarant kiezen voor een Wa verzekering of een Allrisk (Wa + Casco) dekking. Sluit je de verzekering bij ons af, dan heb je recht op Gratis Verhaalservice voor schade aan je scootmobiel en zelfs letselschade. De polis ontvang je via email en de Gratis kenteken sticker volgt via de post.

Unigarant biedt een scootmobielverzekering met uitstekende dekking. U kunt kiezen uit twee basisdekkingen: Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) en Volledig Casco. Met de WA-dekking bent u verzekerd voor schade die u met uw scootmobiel veroorzaakt bij iemand anders. Met de Volledig Casco-dekking bent u ook verzekerd voor schade aan uw eigen scootmobiel, diefstal en aanrijding .

U kunt uw scootmobielverzekering aanpassen aan uw persoonlijke situatie door te kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen, zoals Verhaalsrechtsbijstand en Ongevallen.

De premie voor de Unigarant scootmobielverzekering is laag en begint bij € 46,17 per jaar . Unigarant is een dochteronderneming van ANWB en heeft sinds 1972 een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare verzekeraar.

Aanvullende dekkingen, aanpassen aan jouw wensen

U kunt uw scootmobielverzekering aanpassen aan uw persoonlijke situatie door te kiezen uit verschillende aanvullende dekkingen, zoals Verhaalsrechtsbijstand en Ongevallen.


Verhaalsrechtsbijstand biedt hulp bij het terugkrijgen van de kosten als u een aanrijding heeft met iemand anders en de andere partij aansprakelijk is. Unigarant regelt dit meteen met de andere partij.

Ongevallen biedt een vergoeding als u overlijdt of blijvend invalide raakt door een ongeval. Bij overlijden vergoedt Unigarant maximaal € 3.000,- en bij blijvende invaliditeit maximaal € 30.000.

Voordelen

  • U betaalt een lage premie (vanaf € 46,17 per jaar)
  • Met Volledig Casco bent u verzekerd bij diefstal én aanrijding
  • Korting op het Seeme Veiligheidspakket