Unigarant Woonverzekering

Unigarant Woonverzekering

Hieronder kun je de Unigarant Woonverzekering berekenen en direct de Unigarant Woonverzekering afsluiten.

Unigarant Woonverzekering

Met de verzekeringen van Unigarant heb je de belangrijkste verzekeringen voor wonen en je gezin bij elkaar. In het pakket kun je een opstalverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering afsluiten. Ook de spullen buiten je woonhuis kun je verzekeren.

Unigarant Opstalverzekering

De Opstalverzekering van Unigarant is voor je woonhuis. Je bent dan onder andere verzekerd voor stormschade, brandschade en waterschade aan jouw huis. Zelf schade aan jouw tuin, garage of schuur valt onder de dekking. Alles wat aan je woning vast zit is mee verzekerd.

Unigarant Inboedelverzekering

Met de Unigarant Inboedelverzekering zijn je spullen in huis verzekerd bij diefstal, maar ook voor andere schades. Of het nou uw schuld is of niet, Unigarant vergoedt de schade. Daarnaast kun je de inboedelverzekering uitbreiden voor een dekking buiten de woning met de aanvullende Buitenshuisdekking.

Combineer met een Unigarant autoverzekering

Combineer je het pakket met een Unigarant autoverzekering, dan krijg je nog extra korting. Dit kan direct geregeld worden maar ook later. Neem hiervoor gewoon even contact met ons op. Wij helpen je graag verder.